Lekker Lokaal Allemaal

In het kader van de Week van de Korte Keten (14-22 mei) lanceert Cluster Grensleie (de toeristische diensten van Dadizele, Ledegem, Menen, Wervik en Wevelgem) Lekker Lokaal Allemaal.

Op zondag 15 mei wordt op 5 locaties in die clustergemeenten een picknick georganiseerd. Die dag stellen ook verschillende Korte Ketenadresjes hun deuren open. Je kan er een extra woordje uitleg krijgen en op sommige locaties is een proevertje zeker niet te missen. De randanimatie zorgt ervoor dat ook de kindjes zich volop amuseren. Inschrijven is verplicht en mogelijk tot en met 12 mei via https://www.wervik.be/toerisme/lekkerlokaal. Daar vind je ook een overzicht terug van alle adressen waar je die dag naartoe kan. Op die manier kan je makkelijk je programma voor die dag samenstellen. Ook de picknickplaatsen zijn daar aangeduid, net als de contactgegevens om je picknick te bestellen.

Vanaf 15 mei start ook een Lekker Lokaal Allemaal Fietszoektocht. De fietslus is ongeveer 53 kilometer en loopt hoofdzakelijk langs het fietsknooppuntennetwerk. Het deelnameformulier is gratis af te halen in alle toeristische diensten van de Cluster Grensleie. Fietsen kan tot en met 30 september. Ingevulde deelnameformulieren kunnen ingediend worden tot en met 7 oktober. Wie deelneemt, maakt kans op een streekproductenmand of een restobon!