Boterhammen in het bos

Op zondag 26 juli organiseren Stadsboerderij Kortrijk, Stad Kortrijk, Oxfam Wereldwinkel Kortrijk en Hoeve Te Coucx tussen 8 en 9.30 uur een (h)eerlijk ontbijt. Dit ontbijt kadert in de “zomer van de korte keten”. Volwassenen betalen 10 euro en kinderen tot 12 jaar kunnen ontbijten voor 7 euro!

Met het ontbijt willen ze de korte keten in de spotlights brengen. Ze stellen een lekker ontbijt samen waarvan u met uw gezin, kennissen,…. kunt genieten. U mag op het domein zelf uw eigen plekje kiezen! Hoe gaat het in zijn werk?
- U moet vooraf inschrijven, dit kan enkel via mail van.cle@telenet.be
- Dit kan tot en met woensdag 22 juli
- Belangrijk hierbij is dat u dit doet per groep (gezin, vriendenkring,…). Dit is noodzakelijk omdat de pakketten vooraf, per groep, klaargemaakt worden. Ze maken de pakketten alleen per groep (dus niet per persoon)! Een voorbeeld: uw groep bestaat uit uw gezin 2 kinderen, mama en papa, maar oma en opa willen er ook graag bij zijn. Dan reserveert u voor 4 volwassenen en 2 kinderen.
U ontvangt in de week voorafgaande aan het ontbijt nog een brief met daarin de nodige coronamaatregelen waaraan u zich dient te houden. Wenst u meer informatie dan kunt u steeds contact opnemen via mail.
hieronder een overzicht van de leveranciers van het ontbijt:
Choco, boter, melk, confituur, eitjes, ... van 't Fazantenhof
https://www.facebook.com/tfazantenhof/
Appelsap en fruit van 't Beurtegoed
https://www.facebook.com/fruithoevetbeurtegoed/

Praktisch
26/07/2020
08:00 - 10:00
Cannaertstraat, Kortrijk